Sündisznóállásban

Világnézet, politika, emlékek

Játszótéren

2024. május 30. 10:15 - quodlibet

A játszótéren egy nagyfiú ütni kezd egy kisebbet egy sodrófával, és közben röhög. Mi a helyes ilyenkor? Én három álláspontot látok körvonalazódni a neten aktív magyar közönség körében:
1. Vujity Tvrtko, Puzsér Róbert és mások véleménye: az a hibás aki összeugrasztotta őket.
2. Dúró Dóra és Orbán Viktor álláspontja: az a lényeg, hogy a távolban maradjunk, különben mi is kapunk a fejünkre.
3. Békepárti Fb vélemény: küldjünk majd a kisfiúnak sebtapaszt, de sodrófát semmiképp, mert ellenezzük a verekedést. Legjobb lenne, ha a kisfiú bocsánatot kérne, akkor kevésbé ütnék.
4. A nagyfiú rokonai és barátai: nem unjátok, hogy mindent az én fiamra fogtok, a ti gyerekeitek is verekedtek tavaly nyáron. Különben is, nagyon egyoldalúan látjátok ezt a bonyolult kérdést.

at-barka-viharban_1.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://quodlibet.blog.hu/api/trackback/id/tr9318416997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

littke 2024.05.30. 19:02:15

Tavolabb élvén sajna nem tudom melyik csete-patéra vonatkozik a poszt, az orosz ukrán avagy az izrael palesztina?

quodlibet 2024.05.30. 22:39:44

@littke: 2022. február 27-én írtam eredetileg a Fb-on. Ebből ki lehet találni. A Fb-on eltűnnek a dolgok, ezért amit fontosnak tartok átmásolom.
süti beállítások módosítása