Sündisznóállásban

Világnézet, politika, emlékek

Project status jelentés

2020. október 25. 08:10 - quodlibet

Újraközlés: eredetei megjelenés NOL blog 2010. május 22.

Jelentem hogy helyzetünk egyre sötétebb, a kilátások nem túl biztatóak, mindazonáltal, sikerült a téridő félreeső részén egy porfészekben találnom két lényt, akik nem panaszkodnak a hideg miatt, sőt az egész projectről jó véleménnyel vannak. Javaslom a velük készült interview-et továbbítani a donorok felé, hogy megkapjuk a következő esedékes forrásokat. (A fekete lyukak mohóságáról inkább hallgassunk.)

neveto-peter.jpegElső megkérdezettünk csak imént érkezett a lehetséges világok egyikéből a négydimenziós térbe, de megjegyezte, hogy a koszttal-kvártéllyal teljesen elégedett, és ha az események így folytatódnak, a maga részéről felnővén aláírja project célunk teljesítési igazolását, miszerint a világ a lehetséges világok legjobbika.

Második interview alanyunk szintén jó véleménnyel volt projectunkról feltéve, hogy sör mindig kapható, hűvös és telik rá.

Ugyanakkor bizalmasan tájékoztatjuk a marketing osztályt, hogy a személyzeti osztály kétezer évvel ezelőtti korrekciója nem sikerült, az ismert problémák, mint gonoszság, kegyetlenség és mohóság továbbra is

fönnállnak, ezért kénytelen vagyok kritikával illetni a project egyik célját: a szabad akarat létének igazolását.

mici-korsoval3.jpgLegutóbbi információink szerint ráadásul a kísérleti alanyok egy része arcátlan módon minden felelősséget project director úrra akar kenni, mondván, hogy ő a történelem ura:

"Mi, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének tagjai, azok, akik hiszünk abban, hogy Isten a történelem ura, s azok, akik a történelem menetét más forrásokból igyekszünk megérteni"... és a többi. Így kezdődik a legújabb, új típusú törvényjavaslat, Semjén Zsolt jegyzi.

Project neve: Big Bang

Project logo: égő csipkebokor

Készítette: Gabriel

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://quodlibet.blog.hu/api/trackback/id/tr68258150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása